T / 0314-744026 E / [javascript protected email address]

Wandafwerking

Kleurmeesters zorgt ervoor dat uw wand voorzien wordt van een mooie muurverf of strak aangebracht behang.

Of het nu gaat om een wand die met een opvallende kleur verf of stijlvol behang in het oog moet springen, of een nieuwe muurverf voor de complete bovenverdieping: Kleurmeesters verzorgt het vakkundig. Wij hebben een uitgebreide collectie verf, behang en wandbekleding die u in de winkel kunt bekijken. U kunt bij ons terecht voor een standaard muurverf, maar we hebben ook de Pure & Original collectie, verf van een uitzonderlijke kwaliteit in bijzondere kleuren die wij op kleur kunnen mengen.

Wij zijn de enige erkende Sikkens specialist in de regio. We werken dan ook met de de nieuwste verfmengmachine van Sikkens, Sigma en Wijzonol, waarmee wij elke gewenste kleur mengen. En wilt u net even iets anders? Dat kunnen wij ook! Bijvoorbeeld met de Marrakech muurverven van Pure & Original. Daarmee toveren wij uw interieur om in een heel andere stijl. Stoer en robuust of juist met een luxueuze ' glanslook', wij denken graag met u mee!

Behang op een goede manier aanbrengen is een vak apart. Wij zorgen ervoor dat u honderd procent tevreden bent met het eindresultaat! Onze behangcollectie is zeer uitgebreid. Merken als Arte, HOOKEDONWALLS, Eijffinger en Elitisse. Maar ook glasvliesbehang dat we kunnen voorzien van iedere gewenste kleur. U maakt de keuzes, wij zorgen ervoor dat het product naar tevredenheid op uw wanden wordt aangebracht.Precies zoals u van een vakman mag verwachten!

Terug naar overzicht

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in onze meerwaarde of in één van onze diensten? Vul dan je gegevens in, en we nemen vandaag nog contact met je op!
Instagram
Kleurmeesters
  • T 0314-744026
Pointer
Hogeweide 1
7005 AV Doetinchem